Gaspari MYOFUSION (1814 g.)

Komentarų: (6)

Gamintojas: GASPARI NUTRITION
Sandėlyje: Turime
Prekės kodas: #55631

65,00 €55,00 €
Skonis:
Šokoladas
    Kiekis:
    Į krepšelį

     

    100 g. produkto maistinė vertė:
    Baltymų - 61,5g;
    Angliavandenių - 23g;
    Riebalų - 5,1g.
    Energinė vertė: 384 kcal/1609 kJ.

    Porcijoje (39g.) yra:
    Baltymų - 24 g;
    Angliavandenių - 9 g;
    Riebalų - 2 g.

    Sudėtis: išrūgų baltymų koncentratas ir izoliatas, kiaušinio albuminas, pieno baltymų izoliatas ir išrūgų hidrolizatas, saulėgrąžų aliejaus milteliai, konjuguota linoleino rūgštis (CLA), linų sėmenų aliejaus milteliai, kakava, gliukozės polimerų kompleksas, ksantano derva, celiuliozės guma ir karageninas, mono ir digliceridai, gliukozės polimerai, natūralios ir dirbtinės kvapiosios medžiagos, laktazė, proteazė, saldikliai acesulfamo kalio druska, sukralozė.

    Vartojimas: porciją 39g. (1 matavimo indelis) sumaišyti su šaltu vandeniu arba pienu, vartoti pagal poreikį iki 4 porcijų per dieną.

    Komentarai

    MusleMag, Paskelbta: 2012-02-15 14:49:23


    proteinas sudetis labai gera, nes susideda is keliu rusiu proteinu,skonis tikrai nepriekaistingas net maisant su vandeniu,ka galima pasakyti apie visus sios firmos proteinus(esu isbandes visus skonius),


    Muscle Boy, Paskelbta: 2012-04-12 18:43:52


    Jo, sitas geras, esu bandes, skonis labai geras, su nebijotikais dar, super, rekomenduoju


    Rolkis, Paskelbta: 2012-04-22 19:06:15


    Jus rasykit apie poveiki o ne apie skoni :) kazkoki kiaurymes blemba. Svarbu skonis jiem tik :D Glusiai


    Ro, Paskelbta: 2012-05-06 19:39:13


    koks tau poveikis turi but nuo proteino,kas tau ce kokia metanke?


    Nezinau, Paskelbta: 2012-06-20 14:11:39


    Geriu bananini tai man per saldus, nors ir vandens daugiau pilu vistiek labai cheminis saldumas jauciasi, jau geriau grynas baltymas be skonio wpc :D


    geras, Paskelbta: 2012-08-17 21:03:32


    Gerai padeda atsistatyti po treniruotes :D. Super :)


    Rašyti komentarą:

    Įvertinimas:

    1 2 3 4 5