Best Body Professional Water Whey Isolate (1000g.)


Gamintojas: Best Body
Sandėlyje: Turime
Prekės kodas: #57558
Skonis: Arbuzinis/vaisinis

39,00 €32,00 €
Kiekis:
Į krepšelį
Best Body Nutrition Professional Water Whey Fruity Isolat (1000g.) Su saldiklias
 
Best Body Nutrition Professional Water Whey Fruity Isolat – aukštos kokybės išrūgų izoliatas, 83% baltymų, puikaus vaisių skonio. Tirpus vandenyje, natūraliai didelis BCAA kiekis 24%, mažai laktozės, be glitimo ir be riebalų, be konservantų, idealus dietai ir raumenų atstatymui.
 
Grynasis kiekis: 1000 g. (50 porcijų)
 
Maistingumo deklaracija: 100 g Porcijoje (20 g)*
Energinė vertė 1536 kJ (361 kcal) 460 kJ (108 kcal)
Riebalai < 0,5 g < 0,5 g
– iš jų sočiųjų riebalų rūgščių < 0,1 g < 0,1 g
Angliavandeniai 6,1 g 1,8 g
– iš jų cukrus 2,7 g** 0,8 g
Baltymai 83,0 g 25,0 g
Druska 0,47 g 0,14 g
* 30 g su 300 ml vandens
** iš kurių laktozės 100 g: 2,5 g
 
Amino rūgštis Per 100g
L-alaninas 5,6 g
L-argininas** 2,3 g
L- asparaginacidas 12,6 g
L-cisteinas** 2,5 g
L- glutamino rūgštis 20,7 g
L-glicinas 1,6 g
L-histidinas** 1,8 g
L-izoleucinas* 7,3 g
L-leucinas* 12,1 g
L-lizinas* 10,9 g
L-metioninas* 2,5 g
L- fenilalaninas* 3,4 g
L-prolinas 6,2 g
L-serinas 5,3 g
L- treoninas* 7,7 g
L-triptofanas* 1,6 g
L-tirozinas** 2,9 g
L-valinas* 6,7 g
 
Sudedamosios dalys: 94,1% išrūgų baltymų izoliatas, kvapiosios medžiagos, tirštiklis (guaro derva), rūgštis (citrinos rūgštis), emulsiklis (saulėgrąžų lecitinai), saldiklis (sacharozė, acesulfamas K), karamelė, anti-kietėjimo agentai (silicio dioksidas), maltodekstrinas, spalva (karotinai).
Vartojimas: rekomenduojama sumaišyti 30 g (3 x dozavimo šaukštai) su 300 ml vandens. Idealiausias laikas yra prieš arba po intensyvių treniruočių.
Laikyti gerai uždarytą, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, toliau nuo tiesioginių saulės spindulių. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas.
Geriausias iki: žiūrėti ant pakuotės.
Gamintojas: Fitnesshotline GmbH, Kilmės šalis: Vokietija
Komentarai
Rašyti komentarą:

Įvertinimas:

1 2 3 4 5